Ondervloeren

Laat alle vloeren (onder en boven) door één bedrijf leggen, dit voorkomt misverstanden!


In veel situaties is het niet nodig om een ondervloer te leggen, in andere situaties is het absoluut noodzakelijk. U kunt ook voor een ondervloer kiezen vanwege het mogelijke extra comfort (geluid- / warmte- / vochtisolatie, veerkractht )


Een fraaie vloer begint bij de juiste afwerking van de in een ruimte aanwezige vloer en de verdere "opbouw" daarvan. Afhankelijk van de aard (hout/cement/beton) en de kwaliteit van de aanwezige vloer zijn er een aantal mogelijkheden.


Uiteraard wordt de keuze ook bepaald door het type vloerbedekking dat uiteindelijk wordt gelegd (vloerbedekking, marmoleum, vinyl, pvc, laminaat etc.) en de gebruiksintensiteit van een vloer. De vraag of er vloerverwarming wordt toegepast is bijvoorbeeld van belang.


Vaak moet bij harde vloerbedekkingen de ondervloer geegaliseerd worden, waardoor je een mooie strakke ondervloer krijgt.


Voordat er wordt overgegaan tot het aanbrengen of leggen van vloeren maken wij een analyse van de aanwezige vloer. Het is mogelijk dat deze analyse uitwijst dat er moet worden gewacht met leggen van vloerbedekking omdat de vloer te vochtig is (nieuwbouw), hierdoor kan een planning worden verstoord.


De volgende ondervloeren kunnen wij voor u verzorgen:

Bouwkundige ondervloeren

Zand / cement dekvloeren

Anhydriet Egaline

Zwevende vloeren t.b.v. computerruimtes


Ondervloerplaten

Jumpax ondervloerplaten

Hardgeperst vilt


Van de rol

Rubber

Snijvast vilt

Kurkment

M & I Flooring is uw partner voor uw project,

of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject!

M & I Flooring | Jan van der Heydenstraat 179 | 1223 KB Hilversum

Showroom | Rubberstraat 22 | 1411 AL Naarden

Tel. nr.: 035-7600160 | Faxnr.: 035-7600161 | Email: info@mi-flooring.nl | Website: www.mi-flooring.nl